Over Autorecycling Reuvers

Uw professionele partner voor sloopautodemontage en sloopautotransport.

U bent altijd welkom bij Autorecycling Reuvers

Bij ons bent u altijd welkom voor een kop koffie of thee, wij denken graag met u mee. Gevestigd in Tiel met een klein team, werken we volgens de strengste kwaliteits- en milieu eisen. Ook werken we er aan om oude auto’s een tweede leven te geven. Dit in de vorm van gereviseerde onderdelen of het correct demonteren en scheiden.

Wij regelen het volledige proces, van transport tot afvoeren van de grondstoffen zelf en worden hierbij begeleid door de kennis en certificeringen die we door de jaren heen hebben behaald.

Ons team

Fred Reuvers chauffeur Autorecycling Reuvers

Fred Reuvers

Zonder Fred geen werk, Fred is vaak al vroeg op pad om de auto’s door het hele land op te halen en zorgt samen met andere chauffeurs voor de dagelijkse aanvoer.

Willem Reuvers jr alleskunner Autorecycling Reuvers

Willem Reuvers jr.

Willem is van alle markten thuis, hij helpt zowel in de demontage als achter de balie of gaat de weg op als chauffeur wanneer de nood hoog is.

Gerard Reuvers demontage specialist Autorecycling Reuvers

Gerard Reuvers

Gerard zorgt ervoor dat alle bruikbare onderdelen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gedemonteerd worden zodat deze alsnog hergebruikt kunnen worden, hij is gespecialiseerd in banden.

Maarten demontage specialist Autorecycling Reuvers

Maarten

Maarten zorgt samen met Gerard voor een nauwkeurige demontage van alle auto-onderdelen, wij staan immers achter alle onderdelen die we te koop aanbieden.

Benny Reuvers directeur Autorecycling Reuvers

Benny Reuvers

Benny is het hart van de organisatie, hij geeft dagelijks leiding aan het bedrijf. Transparantie en adequaat handelen staan bij hem hoog in het vaandel.

Werken bij Autorecycling Reuvers

Ook hier werken?

Autorecycling Reuvers is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Stuur je CV en motivatie naar info@autoreuverstiel.nl en wij zullen de mogelijkheden binnen ons team bekijken.

Lees hier wat anderen vinden van Autorecycling Reuvers

Super goed bedrijf netjes afhandeling en zeker betrouwbaar. Ik kan ze iedereen aan raden.

Roy

Heel goed en vriendelijke mensen

Cornelis

Super goede zaak snelle levering en de aardigste mensen. Echt een aanrader!!!

Merlijn