Demontage en Recycling van uw sloopauto

Wij regelen het transport, de demontage en recycling

Wat gebeurt er met mijn sloopauto?

Zodra er sloopauto’s worden binnengebracht is het zaak om deze zo snel mogelijk en op een zo juist mogelijke wijze te demonteren. Op die manier kunnen we zo veel mogelijk grondstoffen recyclen en kunnen we onderdelen die nog in goede staat zijn een tweede leven geven.

Door de jaren heen hebben wij de expertise vergaard om auto’s van alle merken juist te kunnen demonteren en zo de meeste onderdelen een tweede leven te geven of te reviseren. Ons team heeft jarenlange ervaring in het demonteren en recyclen van sloop of schade auto’s. Ben jij opzoek naar een demontagebedrijf of sloopbedrijf? Dan ben je bij Autorecycling Reuvers in Tiel op het juiste adres!

Onze werkwijze

Onze specialiteiten

Tweedehands onderdelen

Alle onderdelen afkomstig uit de sloop of schade auto’s worden zorgvuldig gecontroleerd door onze specialisten. Alleen wanneer de gebruikte onderdelen voldoen aan onze eisen worden deze beschikbaar gesteld in onze onderdelencatalogus.

Gereviseerde onderdelen

Wanneer onderdelen in eerste instantie niet voldoen aan onze kwaliteitscontrole, wordt bekeken of onderdelen gereviseerd kunnen worden. Als dat zo is worden ze na revisie alsnog beschikbaar gesteld in onze onderdelencatalogus.

Milieu

Er worden in auto’s standaard stoffen gebruikt die zeer giftig kunnen zijn voor mens en milieu. Wij voelen ons zeer verantwoordelijk voor het juist verwerken van deze stoffen en scheiden daarom zo veel mogelijk van deze stoffen. Op die manier kunnen de resulterende grondstoffen op een juiste manier hergebruikt worden. We houden hiertoe nauw contact met de verwekingsstations, zodat we continu weten hoe we de stoffen het beste kunnen aanbieden.

gereviseerde auto onderdelen Autorecycling Reuvers

Sloopauto Transport

Mede omdat we graag het volledige proces controleren, verzorgen we niet alleen de demontage en recycling van de onderdelen, maar transporteren we de auto’s ook zelf naar onze locatie. Dit doen we in overleg met jou. We kunnen uw sloop of schade auto dan ook in de avonden of in het weekend ophalen. Meer weten over sloopauto transport?

Vrijwaring

Wij ontzorgen u het liefst. Zodra we een auto bij u ophalen of wanneer u uw auto bij ons aanbiedt regelen we direct een vrijwaring zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.